Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Η "άλλη"...

Αφού αναλύσαμε τον τύπου του "τέλειου" άντρα, νομίζω πως πρέπει να μιλήσουμε για το τι μπορούμε να κάνουμε όταν βρούμε ή νομίζουμε πως βρήκαμε αυτόν τον άντρα.. ή κάποιον που να πληρεί κάποιες βασικές προϋποθέσεις...
.
Όλοι οι άντρες φίλοι μου μου λένε πως νιώθουν τυχεροί που είναι αρσενικοί και straight και λίγοι, γιατί έτσι τους αναλογούν παραπάνω από μία γυναίκες... ή τουλάχιστον έχουν περισσότερες επιλογές.. ενώ οι γυναίκες στην αντίστοιχη θέση πρέπει να συμβιβάζονται και όταν βρίσκουν κάποιον να προσέχουν μην τους τον αρπάξει κάποια "άλλη"..
.
Το σημερινό λοιπόν μεγάλο ερώτημα, στο οποίο θα ήθελα να ακούσω διαφορετικές γνώμες και απόψεις, είναι το εξής: γλυκοκοιτάζουμε άντρα που ανήκει σε άλλη γυναίκα, ή το παίζουμε υπεράνω και ψάχνουμε μπας και βρούμε κανένα ελεύθερο? Και πόσο ανήθικο είναι αυτό?
.
Δύσκολη η ερώτηση ε? Ακόμα πιο δύσκολα είναι τα πράγματα στην πράξη.. Συνήθως οι άντρες επαναπαύονται σε μία σχέση και δεν χωρίζουν αν δεν βρουν πρώτα κάποια άλλη.. Αυτό σημαίνει πως αν είσαι η "άλλη", λογικά το παιχνίδι θα παιχτεί ενώ ο κύριος θα έχει ήδη σχέση, άρα ουσιαστικά τον τρως από άλλη γυναίκα, από την νυν του.. Μπερδεμένο μπορεί να ακούγεται αλλά έτσι είναι...
.
Και εκεί υπάρχουν οι εξής προβληματισμοί:
1. όχι κύριε αν θες να είμαστε μαζί να το ρισκάρεις και να χωρίσεις από τη νυν, αλλιώς μείνε εκεί και αποδέξου αυτό που έχεις.. ή
2. θα σου αποδείξω κύριε πως η νυν σου δεν πιάνει μία μπροστά μου και θα την παρατήσεις για εμένα... ή
3. είσαι "πιασμένος¨από άλλη κύριε, οπότε δε με ενδιαφέρεις...
.
Και μπορεί όταν τα λέμε όλα αυτά, να σκεφτόμαστε πως ανήκουμε στην κατηγορία νούμερο 3, αλλά συνήθως όταν κάποιος είναι ελεύθερος δε του δίνουμε σημασία.. Ίσως γιατί υποψιαζόμαστε πως για να μην τον θέλει καμία άλλη κάτι στραβό έχει, ή τον θεωρούμε εύκολο στόχο και καθόλου challenging :P Οι φίλοι μου (αρσενικοί) υποστηρίζουν πως αν τύχει και χωρίσουν χωρίς να έχουν βρει ήδη την καινούρια, μπορεί να μείνουν ένα πολύ μεγάλο διάστημα μόνοι τους μέχρι να βρουν κάτι άλλο, ενώ όταν έχουν σχέση δεν ξέρουν ποιά να πρωτοδιαλέξουν..
.
Μήπως για αυτό το λόγο, οι περισσότερες από εμάς έχουμε το ρόλο της "άλλης" έστω και για λίγο?
.
Καλά με την υπογεννητικότητα και τους άντρες να λιγοστεύουν νομίζω πως σε λίγα χρόνια θα κάνουμε πλειστηριασμό και όποια θα δίνει τα περισσότερα θα παίρνει και το "κελεπούρι"... Ή μήπως θα μοιραζόμαστε τα "κελεπούρια"?
.
Περιμένω τα comments σας.!.!.!.!.....
.
@@----------------------@@
Λόγια της κατίνας Σούλας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ω, ωραίο θεμα έπιασες αδελφή-Κατίνα! Τί κάνουμε όταν μας αρέσει κάποιος, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται εν μέσω σχέσης? Χμμ, η γρήγορη απάντηση είναι "Τίποτα".

Κι όμως, θα έλεγα ότι αυτό τελικά εξαρτάται και από τη συμπεριφορά του..δεσμευμένου!
Ανεξάρτητα από άνδρες ή γυναίκες, όταν σου αρέσει κάποιος δεσμευμένος, τότε προσπαθείς να δεις αν κι αυτός ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον σου! Αν δεις το πράσινο φως, τότε (ανάλογα με την περίπτωση) ανοίγεσαι σιγά σιγά (συνήθως φιλικά), και περιμένεις ο άλλος να ανακαλύψει πως Ω ΝΑΙ! εσύ είσαι ο άνθρωπος της ζωής του, και η current σχέση του έχει φτάσει σε ένα τέλμα!
Κάτι που εσύ, φυσικά, είχες δει από καιρό, αφού αν ο "εν λόγω" ενδιαφερόταν πραγματικά για το current έταιρό του ήμισυ, δε θα έκανε και σε σένα τα γλυκά μάτια!

Και θα κάνω τώρα κι εγώ το δικηγόρο του διαβόλου..Μήπως ισχύει εδώ το ρητό "Ο νέος είναι ωραίος, μα ο παλιός είναι αλλιώς?"
Μήπως δηλαδή όταν βρισκόμαστε σε μία πολυετή σχέση αρχίζουμε κάποια στιγμή να συνηθίζουμε, και κάτι καινούργιο φαίνεται ξαφνικά πολύ δελεαστικό?
Και είναι το "δελεαστικό" αρκετό για να αφήσουμε τον παλιό, και να πάμε στον νέο?
Αν ναι, τότε η "άλλη" κερδίζει..!

Vasiliki είπε...

Εεεεε, τι λες καλέ? Ποιός είναι ο "εν λόγω" και δεν τον έχω πάρει χαμπάρι? :P Και το σημαντικότερο: πότε μου έκανε τα "γλυκά" μάτια? Εεεε??

Πάραυτα επιμένω στο να ακουστούν οι απόψεις σας.... έτσι να κάνουμε έναν ωραίο διάλογο επί του θέματος..

Ανώνυμος είπε...

Γενικά ομιλώ βρε :P
Χιχιχι! Άντε, άλλοι να πουν τη γνώμη τους επί του θέματος??

Ανώνυμος είπε...

Ας το παμε λιγο παρακατω, εχουμε πετυχει το επιθυμητο αποτελεσμα, δεν υπαρχει παντα η μυχια σκεψη οτι θα παθουμε τα ιδια με την πρώτη ευκαιρια; Ασε που η συγκριση ειναι αδικη μιας και το νεο το αγνωστο το ωραιοποιουμε παντα. Αυτες οι ανακατoσουρες ειναι που δινουν χρωμα στη ζωη :-P

Vasiliki είπε...

Είναι δηλαδή σα να λέμε το "αλατοπίπερο" της ζωής μας, ε?? ;)

Ανώνυμος είπε...

akrivos :-)

Ανώνυμος είπε...

pΠολύ καλό θέμα. Τι γίνεται όταν ο άλλος δηλώνει για να σε ρίξει αδεύσμευτος ή συμπεριφέρεται έτσι, και εσύ δεν ρωτάς γιατί δεν είναι αδιάκριτη, σε κυνηγάει και τελικά σε γοητεύει και σε ρίχνει και μετά σου λέει ότι υπάρχει μια πρώην που δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο τι είναι, πώς θα είναι και είναι μπερδεμένος και δεν μπορεί να σου προσφέρει πράγματα αλλά στην έπεσε γιατί του είπες ότι θέλεις να περνάς καλά; Τί γίνεται τότε;