Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Viva la S/K!

Πέρασε η πρώτη εβδομάδα για τις κατίνες, και το Σ/Κ επιτέλους έφτασε και πάλι! Και τί θα μπορούσαν να κάνουν ένα μάτσο κατίνες το Σ/Κ, πέρα από κατινιές?
Για ακούστε..
Η κατίνα Σούλα, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις ανάπτυξης ενός νέου ειδυλλίου! Περισσότερα δε λέμε, για να μη σας χαλάσουμε την έκπληξη!Από Δευτέρα, θα σας ενημερώσουμε για το..outcome :-)
Ένα μεγάλο μπράβο στην Κατίνα μας, διότι αντί να κάθεται να κλέγεται που όλοι οι άντρες είναι γουρούνια, και ώρες ώρες νιώθει ότι έχει τον μαλακομαγνήτη, προσπαθεί να βοηθήσει μία..βασανισμένη ψυχή να βρει το άλλο της μισό! 10 points για την κατίνα Σούλα!

Η δε κατίνα Τούλα, θα περάσει το Σ/Κ της βγάζοντας σιγά σιγά χειμωνιάτικα (ο καιρός χαλάει από σήμερα το βράδυ), βοηθώντας στη γενική καθαριότητα 2 σπιτιών (όχι, η κατίνα Τούλα δεν είναι πρώην γκόμενα του Ωνάση, δεν της ανήκουν ΚΑΙ τα δύο σπίτια!), παρακολουθώντας (και βοηθώντας) την κατίνα Σούλα στη θετική έκβαση του προαναφερθέντος ειδυλλίου και απολαμβάνοντας (αν προλάβει κι αυτό το Σ/Κ) την αγκαλιά του αγαπημένου της!

Οι υπόλοιπες κατίνες θα μας πουν από..Δευτέρα πώς πέρασαν κι αυτό το Σ/Κ τους!
Να είστε όλοι καλά, να χαμογελάτε, και να ζείτε την κάθε στιγμή με άπειρο πάθος!

..Έτσι, θα δίνετε και σε μας τις κατίνες food για σχόλια και κουτσομπολιά!:-)
Φιλιάααααααααα!

@@----------------------@@

Λόγια της κατίνας Τούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: