Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Το κορίτσι του εστιατορίου..

Το κορίτσι του εστιατορίου.. όμορφη, ψηλή, ξανθιά, με ωραίο σώμα, με τύπο και τουπέ.. Ώρες ώρες τη λυπάμαι που θα έχει συχνά λόξιγγα, αλλά δεν την κακολογούμε.. κάθε άλλο.. εμείς πάντα τα καλύτερα λέμε... Ψάχνουμε να βρούμε τρόπο, αφορμή, λόγο να της μιλήσουμε.. να μάθουμε κάτι για αυτή.. καλά έχει πολύ γέλιο το όλο μυστήριο..
.
Όχι μην αγχώνεστε οι Κατινούλες δεν άλλαξαν γούστα.. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε "αρσενικούς", αλλά έχουμε ένα φιλαράκι που την βλέπει και λιώνει το παιδί (εεε υπερβάλλω λίγο, αλλά δε με νοιάζει, δικό μου είναι το postaki χαχα)... λιώνει που λέτε το παιδί, και δεν ξέρουμε αν η όμορφη κοπελιά γνωρίζει την ύπαρξη μας (για να δείτε ότι και εμείς συμπάσχουμε με το παλικάρι μας).. Και της γελάμε και προσπαθούμε να καθόμαστε κοντά της, αλλά εκείνη το παίζει σοβαρή... μα καλά το αμίλητο νερό έχει πιεί πια? Ρίξε μας μια ματιά βρε κοπελιά και ας μη μας αγαπάς..
.
Αμάν περίεργα πλάσματα που είμαστε οι γυναίκες.. Άραγε να μας έχει προσέξει και να το παίζει υπεράνω ή να μην έχει πάρει είδηση τίποτα? Τελικά το δαχτυλίδι που φοράει στο δεξί το χέρι να υποδηλώνει κάτι? Ή μήπως είναι απλά τυχαίο? Πώς θα το μάθουμε? Το έχουμε ξαναδει στο χέρι της? Δεν πρόσεξα σήμερα να πω την αλήθεια μου, αλλά είναι και αυτή βρε παιδιά... λες και έχει παροπίδες...
.
Πρέπει να την ψάξουμε στο insite, να τη βρούμε, να μάθουμε more info για αυτή... τι κάνει, πού πάει, αν είναι μόνη, και πάνω από όλα αν ενδιαφέρεται για το παλικάρι μας... γιατί αυτό είναι το σημαντικό της όλης υπόθεσης.. αχ αχ ..
.
Ας ελπίσουμε πως είναι κρυφή Κατινούλα και μπορεί να διαβάσει το bloggaki μας... Δεν της ζητάμε πολλά μόνο να τινάξει το μαλλί λίγο προς το μέρος μας και να χαμογελάσει λιγάκι στο φιλαράκι μας, να χαρεί λιγάκι και αυτός ε??
.
Αυτά... τα υπόλοιπα αύριο γιατί είναι κάπως αργά για κουτσομπολίκια... :D
.
Φιλάκια...
.
@@----------------------@@
Λόγια της κατίνας Σούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: