Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

Η Miss Ξερόλα...

Επειδή τόσες μέρες δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να συστηθώ, λοιπόν ήρθε η στιγμή να γνωρίσεται και την Κατίνα Λίτσα!!! Το Λίτσα για όσους δεν ξέρουν βγαίνει από το Μπουρπουλίτσα (μπουρ-μπουρ-μπουρ, κοινώς πολύ μπλα μπλα)!!!

Η Κατίνα Λίτσα θέλει να παρουσιάσει ένα άλλο είδος κατινούλας την Miss Ξερόλα!


Η Miss Ξερόλα είναι το πρώτο άτομο που θα σε στραβοκοιτάξει την πρώτη μέρα που θα σε συναντήσει και το τελευταίο που θα σταματήσει να σχολιάζει κάθε τι που θα πέφτει στην αντίληψή της ότι μπορεί να έκανες λάθος!!!


Καθότι πρόσφατα βρήκα δουλειά, είμαι το φρέσκο αίμα της εταιρείας, κι έτσι το μπαγιάτικο αίμα κοιτάει να κάνει ότι μπορεί για να φανεί ότι υπάρχουν ακόμη λόγοι για να δοξαστεί. Λίγο πολύ, νομίζω πως όλες μας έχουμε συναντήσει την παραπάνω Miss όταν ξεκινήσαμε κάπου δουλειά...


Συνήθως, είναι ένα πλάσμα λίγο βαρέων κυβικών, με ύφος εκμοντερνισμένου Nerd, και νομίζει πως η θέση του και η αξία του απειλείται ακόμα κι από το κουνουπάκι που πετάει πάνω από το κεφάλι του!!!! Η άμυνά του??? Να σε πατήσει, να προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν αξίζεις μία, κι ότι εκείνη η Miss τα ξέρω όλα (aka Ξερόλα), είναι εδώ για να μείνει, και όλες τις νέες να καταπίνει (εξ ου και τα κυβικά!!!!).


Όσο κι αν προσπαθήσεις να της δείξεις πως δεν ήρθες εδώ για να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου, ούτε για να της πάρεις την πρωτιά (στην δουλειά), εκείνη εκεί ψάχνει να βρει τα δικά σου λάθη, που ξεχνάει ότι κι εκείνη έχει κάνει στο παρελθόν, και να πάει πάντα με ύπουλο τρόπο να σε κατηγορήσει!!!!

Ζουν ανάμεσά μας, so watch out!!!
~~Λίτσα~~

Δεν υπάρχουν σχόλια: