Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Σ'αφήνω τώρα στον επόμενο!

Οι κατίνες επέστρεψαν, δυναμικά!! Καλή χρονιά στο αγαπητό μας κοινό, ευχόμαστε να είστε πάντα καλά! Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ιδέες σας, τις προτάσεις και την υποστήριξή σας - Μα πάνω απ'όλα, ευχαριστούμε που μας δίνετε "food for thought", ή καλύτερα να πω "food for..blog!"

Έτσι λοιπόν επιστρέψαμε μετά από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές με..άγριες διαθέσεις! Μα, για πείτε μου, πολλή ησυχία δεν έχει? Για πατήστε ένα "πλέη" στο ακόλουθο, βάλτε δυνατά τον ήχο και ακολουθήστε μας στην πρώτη μεγάλη κατινιά της χρονιάς..



Ο λόγος πέρι του άντρα του "Μακριά Από Μάς" (στο εξής ΜΑΜ). Όλες σας θα τον έχετε συναντήσει κάπου - σε παρέες, στη δουλειά, στο internet , στο facebook, στο λεωφορείο και ποιός ξέρει πού αλλού. Είναι ο άντρας που, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, σε κάνει να αλλάζεις κατεύθυνση όποτε πλησιάζει και να αποφεύγεις κάθε συνάντηση μαζί του, ο άντρας που ανοίγει το στόμα του για να πει κοτσάνες και να ειρωνευτεί τους πάντες (και γελάει ύστερα και μόνος του, νομίζοντας ότι είπε κάτι αστείο!), που πετάγεται χωρίς λόγο την ώρα που συζητάς με κάποιον, για να πει την αμπελοφιλοσοφία του, και δεν έχει (σχεδόν) κανένα ίχνος τάκτ, ευγένειας, ή διακριτικότητας!

Για κακιά μας τύχη, ο "ΜΑΜ" τύπος άντρα δεν εμφανίζει από την πρώτη στιγμή όοολα εκείνα τα περίεργα συμπτώματα (που αν τα εντόπιζες εξ'αρχής, θα γλύτωνες κι εσύ και οι φίλοι σου από δαύτον μια ώρα αρχίτερα)! Συνήθως στην αρχή το παίζει κουλ, έξυπνος και πολύ "μέσα στα πράγματα". Είτε δεν οδηγεί καθόλου αυτοκίνητο (είναι τύπος fit βλέπετε), είτε οδηγεί ακριβό τουτού (που αγόρασε με τη βοήθεια του μπαμπά), το οποίο αναφέρει φυσικά με κάθε ευκαιρία και εκθειάζει για τα κατορθώματά του, ενώ είναι πολλές οι ιστορίες που μπορεί να σου πει "..για μια φορά που έτρεχα με 250 στην εθνική, και δεν μπορούσε να με προλάβει ούτε ο μπάτσος που με κυνηγούσε - καλά, τον έκανα σκόνη ρε φίλε"!

Όταν βέβαια (ατυχώς) μπεις στο αυτοκίνητό του θα διαπιστώσεις (μετά τρόμου) ότι τα παραμύθια περί "250 km/h" δεν ήταν και τόσο παραμύθια..Ο τύπος πήρε δίπλωμα οδήγησης με σφραγίδα από το Χάρο, και έχει βάλει στόχο να σκοτώσει όσο περισσότερους μπορεί! Clue : Αν, ΑΝ λέμε, τύχει ποτέ και βρεθείς στο αυτοκίνητό του, προς Θεού μη σχολιάσεις τρομαγμένη τον τρόπο που οδηγεί! Καλύτερα κάνε κανένα Τάμα να φτάσεις σώος, και απλά φρόντισε στο εξής να παίρνεις..λεωφορείο για τις μετακινήσεις σου!

Σε άλλες πάλι περιπτώσεις, ο "ΜΑΜ" άντρας είναι βουτηγμένος μέσα στο κόμπλεξ! Έχει κόμπλεξ για τα πάντα, για το σώμα του, για τη δουλειά του, για τις παρέες του, τα μαλλιά του, τα ρούχα του, τα νύχια του, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Δεν έχει αυτοπεποίθηση για τίποτα, και η μιζέρια που αποπνέει από αυτή του τη συμπεριφορά σπάει κόκκαλα!

Άλλα φθοροποιά στοιχεία του? Φυτρώνει εκεί που δεν το σπέρνουν! Με το παραμικρό, πετάγεται και λέει τη γνώμη του (λες και τον ρώτησε κάποιος!)..Σχολιάζει τα πάντα, δεν αφήνει τίποτα να περάσει χωρίς να πει την πατατιά του! Και το χειρότερο? Κρυφακούει κιόλας! Στήνει αυτί και παρακολουθεί τί λές εσύ με τους φίλους σου, και την κατάλληλη στιγμή, πετάγεται σαν το μανιτάρι!..

Αν τώρα εσύ κάνεις το λάθος (ή απλά είσαι πολύ καλοπροαίρετος), και δεν δεις όλες τις παραξενιές του από την αρχή, τότε σε περιμένουν απολαυστικά "get together" όταν ο εν λόγω θα αρχίσει να γνωρίζει τις φίλες, τους φίλους και την παρέα σου! Εκεί, θα βγάλει τελικά όοολη την ΜΑΜουχαλιά του!!
Βέβαια, θα σου δώσει και άαααπειρα θέματα για Κατινοποστάκια, οπότε περιμένουμε νέα σου σε αυτή την περίπτωση! ;)

Στον ΜΑΜ λοιπόν, αφιερωμένο το τραγουδάκι "Σ΄αφήνω στον επόμενο..τον άτυχο το γκόμενο..που θά'ρθει στη ζωή σου!".. ;)
Διασκευασμένο και αφιερωμένο :)

Φιλιά!!

@@----------------------@@
Λόγια της κατίνας Τούλας


Δεν υπάρχουν σχόλια: